Cum să joci jocuri de cazino

Cum să joci jocuri de cazino

Numărul platformelor digitale legale cu jocuri de cazinou a crescut după 2016 în România, atunci când a fost introdusă obligativitatea autorizării și licențierii pe teritoriul țării noastre. Astăzi, peste 40 de site-uri de cazinou funcționează în mediul online românesc, ceea ce le oferă jucătorilor multiple variante de distracție.

Opțiunile de top cazinouri online România (cazinoro.com) le permite jucătorilor se se bucure de unul dintre cele mai importante avantaje – posibilitatea de a juca gratis jocurile din portofoliu. În cele ce urmează vom discuta despre modalitățile cele mai avantajoase de a juca jocurile de casino!

Cum să joci la cazinou ca să ai parte de succes!

Câștigătorii marilor jackpot-uri de la sloturile progresive (peste 142 de milioane de dolari oferite de Netent și Microgaming pentru jocurile ca la aparate Mega Fortune și Mega Moolah) au remarcat un aspect esențial pentru a câștiga la cazinou: nu trebuie să pariezi miza maximă pentru a obține jackpot-ul. În fapt, câteva dintre câștigurile realizate până în prezent au fost obținute cu mize mici, de 0, 25 sau 0, 50 cenți.

Este foarte important ca jucătorul să opteze pentru un slot care să îi ofere un nivel bun de control. Sloturile, de exemplu, sunt cele mai puțin controlabile jocuri de cazinou (95% se bazează pe noroc). În schimb, poker-ul oferă un nivel superior de controlabilitate, de până la 70%, ceea ce îl poziționează drept jocul cel mai avantajos pentru jucătorii de cazinou. Blackjack-ul (30%) și ruleta (20%) se încadrează în categoria jocurilor cu un nivel mediu de control.

Pentru a reuși să obții un procentaj bun la câștig trebuie să îți selectezi cu atenție varianta de joc, ținând cont de avantajul cazinoului și RTP. În cazul jocurilor de masă, RTP-ul este mai bun decât la sloturi, un exemplu în acest sens fiind oferit de blackjack, unde valoarea ajunge în mod frecvent la 99% – 99, 5%. La fel de avantajos este și videopoker-ul, la care avantajul casei fiind de numai 0, 46%, ceea ce echivalează cu un RTP de aproape 99, 5%.

În ceea ce privește sloturile, în general, variantele cu un RTP de 99% sunt puține (de exemplu, Ocean Princess, Ugga Bugga și Goblin’s Cave au un RTP cuprins între 99, 1% și 99, 3%). Așa că, un alt element care poate ajuta jucătorul să se orienteze cât mai bine este volatilitatea jocurilor. Cu cât volatilitatea este mai mare, cu atât câștigurile sunt mai mari, dar frecvența acordării acestora scade.

Desigur, studierea și exersarea jocurilor prin intermediul gratuității oferite de către cazinou este un beneficiu real pentru orice jucător. În fapt, cunoașterea jocului sporește acel procent de control, ceea ce echivalează cu o creștere a șanselor de obținere a jackpot-ului.