Învață să joci jocuri slot

Învață să joci jocuri slot

Până în prezent, numărul celor care au încercat jocurile dintr-un cazinou sau pariurile pe sporturi a atins valoarea de 4,6 miliarde de persoane. În Europa, de exemplu, 32,4% dintre jucători preferă cazinourile digitale, unde variantele de sloturi online (https://cazinoro.com/sloturi/) reprezintă 75% din portofoliul de jocuri.

Acest tip de jocuri constituie o combinație între jocurile video și un sistem de generare în mod aleatoriu a combinațiilor – RNG (random numbers generator), rezultatul fiind una dintre cele mai relaxante modalități de a te distra în timpul liber.

De ce sunt atât atractive jocurile ca la aparate?

Apărute în 1895, mașinuțele cu sloturi s-au dezvoltat de-a lungul timpului, evoluând în ceea ce sunt astăzi – niște jocuri video cu câștiguri. Începând cu 1976 (a fost lansat primul video slot), acest tip de jocuri de cazinou a cunoscut o evoluție fulminantă. În acest moment, simbolurile din joc (la primul joc acestea erau reprezentate de o statuie a Libertății, o potcoavă și cărți de joc) sunt speciale și declanșează combinații spectaculoase.

jocuri de sloturi
jocuri de sloturi

De la 3 linii de plată și 3 role, jocurile la aparate au ajuns la 5 role și 10 linii de plată, ca mai apoi numărul liniilor să ajungă la 21, 168 su 117,649 de linii sau chiar la milioane de linii de plată (16,777,216 la jocurile Megaquads). Sloturile de tip Splitz, Gigablox, Megaclusters, Megaways sau Megaquads au mărit atât numărul liniilor de plată și al rolelor (astăzi se poate juca cu 6, 7 sau 9 role), cât și al configurației simbolurilor.

Simbolurile au început să ocupe întreaga rolă, să se extindă (Expanding Wilds), să se transforme (Transforming Wilds), să apară pe orice poziție de pe role (Random Wilds) sau să se miște pe role (Moving Wilds). Configurația rolelor s-a modificat, astfel că acestea nu se mai învârt, ci cad (Cascading Reels). În tot acest timp, rundele bonus au beneficiat și ele de îmbunătățiri și inovații.

Astfel, unele jocuri ca la aparate pot fi ușor confundate cu jocurile video, așa cum este cazul jocurilor bazate pe comics-uri, filme și seriale populare. Acestea beneficiază de grafică și animații superioare, iar coloana sonoră conține hit-uri consacrate. Sloturi precum Guns’n Roses, Aliens ori South Park poziționează acest tip de jocuri printre favoritele oricărui jucător.

La toate acestea se adaugă jackpot-urile, care nu mai reprezintă doar niște câștiguri fixe. Astfel, în cazul sloturilor progresive, valoarea câștigurilor este determinată de popularitatea jocului și numărul jucătorilor care îl joacă. Cele mai bine poziționate sunt Mega Moolah și Mega Fortune care au oferit până în prezent cele mai mari câștiguri la sloturi.

Cum să joci în mod corect la sloturi?

Având în vedere nivelul crescut de popularitate al acestui tip de jocuri de cazinou, mulți jucători se întreabă cum pot juca la sloturi într-un mod care să le ofere mai multă distracție.

  • Testează întotdeauna variantele demo și gratuite de pe platformele online cu jocuri de cazinou;
  • Fiecare joc de sloturi este guvernat de sistemul de generare aleatorie a numerelor, ceea ce înseamnă 100% hazard;
  • Cunoașterea combinațiilor și determinarea corectă a șanselor de câștig constituie unul dintre pașii care trebuie făcuți prima dată când începi să joci sloturi;
  • Stabilirea unui buget (precum și a unei limite de câștig și pierdere) reprezintă cea mai sigură modalitate de a te distra în siguranță la jocurile ca la aparate online;
  • Orientează-te către jocurile care oferă rotiri gratuite, runde re-spins sau mega spins;
  • Joacă de fiecare dată pentru distracție și relaxare, pentru că orice joc este conceput avându-se în vedere acest obiectiv.

Înainte de a te așeza în fața unui computer, a unei tablete sau a unui telefon mobil, amintește-ți că sloturile sunt o formă de distracție, asemenea oricărui alt joc. Joaca trebuie să rămână joacă și să nu se transforme într-o “vânătoare de comori”, ci să constituie pur și simplu o formă de relaxare pentru o scurtă perioadă, în timpul liber.